RESTAURANT MOEDERS

RESTAURANT MOEDERS Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Moeders. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2022 om 21:20 Nog steeds de beste spare ribs in Amsterdam. Met 3 sauzen, friet en coleslaw. Een absolute aanrader!
7 apr 2022 om 7:37 Ik vond deze keer ze hutspot een zeventje. Er zat te weinig wortel in en de uien waren niet zacht gegaard. Verder keurig verpakt en op tijd bezorgd.
15 mrt 2022 om 21:58 Was weer erg goed. Hutspot en stoofvlees met rode kool. Perfect. Ook de appelmoes een aanrader. Ben alleen niet zo’n fan van de gehaktbal. Ik mis de sappigheid. Maar dat kan natuurlijk aan mij liggen.
15 mrt 2022 om 20:14 Niks te klagen. Alleen mis ik de truffels een beetje die er vorig jaar altijd bij zaten.
7 mrt 2022 om 21:02 In zes woorden: heerlijk echt ouderwets fijn Hollands eten!
5 mrt 2022 om 2:20 Heerlijke spareribs.
28 feb 2022 om 12:53 Twee verschillende stamppotten besteld. Alle twee erg lekker!
27 feb 2022 om 20:07 Besteld voor 18:00 en dat was mooi op tijd! Eten is heerlijk! Lekkere Hollandse pot zonder dat je je schuldig voelt over wat er allemaal inzit. Niet goedkoper dan zelf maken maar wel veel makkelijker en misschien ook lekkerder
25 feb 2022 om 21:13 Hele goede kwaliteit. Onvervalst en puur hollands eten.
4 feb 2022 om 21:33 Very good!
3 feb 2022 om 21:35 Ik heb spareribs besteld bij moeders. Verschrikkelijk, gekookte spareribs. Ja dat lezen jullie goed, niet gebakken op BBQ of in oven maar gekookt.Sauzen waren recht reeks uit groot handel an "grotere" portie patat was halfvol met franse frietjes.
28 jan 2022 om 22:26 Spare ribs waren erg goed! Patat minder, had langer gebakken moeten worden/ open verpakt moeten worden.